dit vind ik leuk

User-agent: * Allow: / Dit Vind Ik Leuk: Financiele Dienstverlening

Financiele Dienstverlening

Financiele dienstverlening met een duidelijk standpunt.


Financiele dienstverlening met een duidelijk standpunt als het gaat om financiële producten. Toets of de  diensten omgeven zijn met de grootst mogelijke zorg, kwaliteit, service en klantvriendelijkheid.  De financiele dienstverlener begrijpt als geen ander de term "klant is koning".


Je wilt :
 Snel weten wat de mogelijkheden zijn
 Snel weten wat je maximaal kunt lenen
 Snel persoonlijke contact
 Snel antwoord op je vragen
 Kwaliteitsnorm waar de consument bij gebaat is

Een financiele dienstverlening is een samenwerkingsverband van zelfstandige financieel adviseurs. Door breed en zeer actief op het internet te opereren groeit het aanbod van online diensten. Inmiddels zijn er  netwerkerken met adviseurs landelijk dekkend en hierdoor is er altijd een adviseur  bij jouw in de buurt. Alle aanvragen worden direct verwerkt waardoor het mogelijk is om snel en direct opvolging te geven op al je vragen.

 werk alleen met erkende adviseurs. De erkende adviseurs zijn allen in het bezit van een officiële WFD vergunning. Dit waarborgt de kwaliteit van deze financiele dienstverlener en service die de Nederlandse wet verbindt aan het verlenen van advies op financieel gebied.

Rente alert


Zorg dat je op de hoogte bent van de rente standen als het gaat om jullie eerste hypotheek, laat deze dan wel goed doordacht zijn. Laat je niet verrassen en vraag eerst een offerte aan.

Dit vind ik leuk home