dit vind ik leuk

User-agent: * Allow: / Dit Vind Ik Leuk: De Enige Echte Papegaaienschool DVD VIDEO CURSUS Papegaaiengedrag GRATIS Levenslang UPDATES! - Video Dailymotion

De Enige Echte Papegaaienschool DVD VIDEO CURSUS Papegaaiengedrag GRATIS Levenslang UPDATES! - Video Dailymotion

De Enige Echte Papegaaienschool DVD VIDEO CURSUS Papegaaiengedrag GRATIS Levenslang UPDATES! - Video Dailymotion

Cursus papegaaien gedrag voor nederland en belgie.

Ervaring van Cursist papegaaien gedrag.

Al maanden liep ik te tobben met het gedrag van mijn kaketoe.
Als ik maar even niet binnen zijn gezichtsveld was, begon hij te schreeuwen. Niet even een korte schreeuw, maar onophoudelijk snerpend alles doordringend gekrijs waardoor ik overspannen raakte en zelfs de politie op mn dak kreeg door de buren.

Omdat ik ondanks alles stapel gek ben op mijn vogel is hem wegdoen nooit een optie geweest al was het voor de omgeving wel de enige optie.

Onlangs kwam ik in contact met iemand die precies dezelfde soort vogel houd ( een Ducorps kaketoe)
ze wees mij op een unieke cursus die haar geholpen had het gedrag van haar vogel zodanig te veranderen
dat hij zelfs samen met haar naar buiten gaat zonder te zijn gekortwiekt. Ze kan hem gewoon buiten laten vliegen en geloof het of niet, de vogel luistert naar haar
wanneer ze hem terug roept!

Ik hield dit voor onmogelijk en was bijna de moed verloren dat mijn vogel ooit nog zou veranderen. Ik heb haar advies opgevolgd en ben nu de Papegaaien gedrag Cursus aan het volgen.
We zitten pas in week 4 en in plaats van uren geschreeuw geeft Rico nu nog maar af en toe een harde krijs! Het is echt een verademing. Het ging niet vanzelf, maar nu ik eindelijk weet hoe je dit moet aanpakken dankzij deze geweldige echt werkende cursus papegaaien gedrag, weet ik dat we al een heel eind op de goede weg zijn.

Ik kan iedereen aanraden ook als je (nog) geen problemen ervaart met je papegaai of parkiet om deze cursus sowieso te volgen. het kan allemaal thuis vanuit je luie stoel, je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt de aangedragen lessen heel gemakkelijk toepassen. Veel geduld alleen is niet genoeg als je niet precies weet hoe deze dieren communiceren, reageren en leren. Echt een aanrader dus!

Wil je meer ervaringen lezen? http://papegaaientrainen.nl Geloof mij niet, maar ontdek het zelf.